Beauty

SlenderYou Enzo - Beauty

Pedicure

Bij SlenderYou Enzo kunnen wij u vakkundig helpen bij de verzorging van uw voeten en de behandeling van uw voetproblemen zoals eelt, kloven, likdoorns, ingroeiende nagels en schimmelnagels. Ook als u geen voetproblemen heeft is het een heerlijk gevoel en erg belangrijk om uw voeten goed te laten verzorgen. Dat werkt preventief en het helpt u om uw voeten in goede conditie te houden en eventuele toekomstige problemen te signaleren en te voorkomen.

Schoonheidssalon

Ook bieden wij een breed aanbod van behandelingen voor gezicht en lichaam. Onze schoonheidsspecialistes behandelen u met passie en liefde voor het vak, nemen de tijd voor u, adviseren en begeleiden u met als doel uw eigen schoonheid te accentueren.

SlenderYou Enzo - Beauty
SlenderYou Enzo - Beauty

Permanente Make-Up

Er perfect verzorgd uitzien op elk moment van de dag.
Bij permanente make-up worden eyeliners (boven en/of onder) en wenkbrauwen door middel van een huidvriendelijke pigmentatie vloeistof permanent in de huid aangebracht. Alle behandelingen worden uitsluitend door een gediplomeerde specialiste en conform de strenge landelijke eisen uitgevoerd.

WIMPER EN WENKBRAUW EXTENSIONS

Altijd prachtige, lange wimpers. Het is mogelijk om op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie sprekende ogen te hebben.

  • Mascara wordt overbodig
  • Voor jong en oud
  • Niet te onderscheiden van natuurlijke wimpers
  • Bestand tegen douchen en zwemmen
  • Bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers
  • Bespaart u in de ochtend veel tijd